C'mendim keni per microsoft office 2010?
12 postime
• Faqe 1 prej 1
C'mendim keni per microsoft office 2010?Cmendimkeni per microsoft office 2010?UNe per vete e kam instaluar ne kompjuter dhe duhet te them qe eshte dicka shume e mire si office ne krahasim me 2007.I vetmi problem eshte se formati i saj eshte bin,dmth me duhet ta hidhja ne CD/DVD qe te kryeja pune,perndryshe filet nuk mu hapni!Eshte njesoj si nje file ISO
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Momentalisht jamë duke e përdorur Microsoft Office 2003, të cilin e kam të licencuar dhe për të marrë një version tjetër më duhet të paguaj, gjë që nuk dua ta bëjë.
Sa i përket Office 2010 nuk e kam, kështu që vota ime shkon tek Jo, nuk e kam vënë ende. Përshëndetje. ![]() ÇDO TRËNDAFIL KA XHEMBAT E VETA!
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Meqe eshte hapur kjo teme dr_iton me ka nxjerre nje problem windows 7 me office!ne fillim ishte ok por pasi e formatova nuk mund te instaloj qofte office 2010,qofte 2007 ose 2003!si mund t'ia bej?
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Te lutem trego se si të paraqitet problemi, nëse të lajmërohet mesazhi vijues:
"The application was unable to start correctly (0x000000f). click OK to close the application." atëherë do të gjejmë zgjidhje lehtë, por nëse ke një mesazh tjetër të lutem trego se cili është ai në postimin e ardhëm. Përshëndetje. ![]() ÇDO TRËNDAFIL KA XHEMBAT E VETA!
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Nuk ka dal ende, per ate nuk e kom provu.
Sa u informova, ka me qene ne versionin 64 bit poashtu. Sipas screenshotave, po doket qe ka me qene ma i mire se 2007-shi.
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?O driton persa i perket office 2010 thote qe ka problem qe te lexohet nga disku(une ne te vertete e kam marre ne formatin bin dhe kam perdoruar isobuster qe ta hapja.Ne fillim funxionoi pa problem por pas formatimit qe i bera kompjuterit nuk mund te instalohet,edhe pse progrmain nuk e kam ndryshuar)persa i perket office 2007 thote qe progrmai nuk funxionon!mos ka te beje fakti qe win7 akoma nuk i kam perdorur crackun ne menyre qe ta perdor gjithmone dhe jo me license 30ditore?
Faleminderit
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?mundesia ekziston qe ti duhej ta kishe instaluar office 2010 , 07 ose 03 para se te crackoje windowsin por ndoshta ka ndonje problem tjeter merre 1 fresh download
kurse crackun nuk duhet cekur ne kete forum :S anti - pirate
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?
Ja Microsoft Office 2010 Beta per shkarkim nga webfaqja e Microsoftit. ![]()
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Shume i mire! E kam marr versionin BETA pa pages nepermjet faqes se Microsoftit per shkarkim.
Cdo gje ne kete version po ecen per mrekulli, nderthurja e programeve mes vete eshte fantastike. Pa permendur qe ka nje dizajne shume te bukur dhe te pershtatshme per sy. Kurse opcionet mund ti gjesh fare lehte dhe shume opcione tjera i jane shtu qe e bejne me te lehte punen tende ne Word, Excel, Acces etj. Thjeshte ka ardhe koha qe te gjithe te kalojne ne kete version. (ky version nuk ka nevoje per instalimin e ndonje plug-ini per te ruajtur fajlet ne doc.2003) ![]()
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Un kam te instaluar microsoft office 2007 dhe nuk do kaloj ne 2010 sepse nuk e perdor shum
![]()
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?
As versioni 2007 nuk ka nevojë për ndonjë plugin për të ruajtur fajllet ne formatin qe është pëedorur ne Office 2003 si .doc , .xls etj. Por, versioni Office 2003 ka nevojë për një shtesë ( plugin ) për ti hapur fajllet e 2007 apo 2010 ( .docx etj. ). Këtë shtesë mund ta shkarkoni këtu. ![]()
Re: C'mendim keni per microsoft office 2010?Sapo e kam instaluar office 2007 pasi deri tash kam punuar me office 2003, kurse per office 2010 nuk e kam iden se qka ka ne te, njehere kame ndermend ta mbaje office 2007 por nese do te mund ta gjeja office 2010 do ta merrja sa per ta shiquar se sa ka diference prej 2007 pasi qe 2007 ka pase shume prej 2003. Ju pershendes.
12 postime
• Faqe 1 prej 1
Kush është në linjëAntarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor |