Sondazhi 01/10: Si i lexoni / dërgoni e-mail-ët?
4 postime
• Faqe 1 prej 1
Sondazhi 01/10: Si i lexoni / dërgoni e-mail-ët?Mendoj se për muajin Janar të këtij viti do të ishte në interes që të krijoj një sondazh për postën elektronike se si ju e përdorni atë. A e përdorni shërbimin online siç janë Hotmail, Yahoo, Gmail apo ndoshta shfrytëzoni ndonjë e-mail klientë siç janë Microsoft Outlook apo Mozilla Thunderbird.
Ju lutem shprehuni lirisht: përse e përdorni ju atë metodë për pranim dërgim të porosive dhe se çka ju pëlqen dhe nuk ju pëlqen tek metoda e zgjedhur nga ju. Përshëndetje. ![]() ÇDO TRËNDAFIL KA XHEMBAT E VETA!
Re: Sondazhi 01/10: Si i lexoni / dërgoni e-mail-ët?Unë i përdori të dy metodat.
Per llogarite qe i kam në Hotmail dhe Gmail, zakonisht përdori shërbimin online te tyre, kurse për llogarinë e-mail që e kam tek Domaini im e përdori Microsoft Outlook. Me shpesh e përdori shërbimin online, sepse aty mund te qasem kudo qe ndoshem. Pershendetje ![]()
Re: Sondazhi 01/10: Si i lexoni / dërgoni e-mail-ët?Perdori sherbimin online, me se shumti Hotmail-in.
4 postime
• Faqe 1 prej 1
Kthehu tek Web dhe diskutime rreth internetit Kush është në linjëAntarë duke shfletuar këtë forum: Asnjë antar i regjistruar dhe 1 vizitor |